AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın yanına geldiğini görmek

Kahve falında başbakanın yanına geldiğini görmek

Kahve falında başbakanın yanına geldiğini görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın yanına geldiğini gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız görevler üstlenebilir veya sözlerinizin arkasında duramayabilirsiniz.

Kahve falında başbakanın yanına geldiğini görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalettir.

Kahve falında başbakanla konuşmak yanına gitmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, rakiplerinin üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla yan yana olmak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın yanına gitmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla yan yana yürümek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla yan yana oturmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanın evine geldiğini görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın geldiğini görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir