AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla yan yana olmak

Kahve falında başbakanla yan yana olmak

Kahve falında başbakanla yan yana olmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, onlarla arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla yan yana olmak gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Kahve falında başbakanla yan yana oturmak hayat standartlarının yüksek olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başbakanla yan yana olmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına inanılır.

Kahve falında başbakanla yan yana yürümek malın ve paranın da arttıkça artacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yan yana oturmak yarasını saracağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında yan yana oturmak tartışmaların sonlandırılacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle yan yana namaz kılmak edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yan yana mezar görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yan yana yatmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir