AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın geldiğini görmek

Kahve falında başbakanın geldiğini görmek

Kahve falında başbakanın geldiğini görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, karlı işler alacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında başbakanın geldiğini gördüyseniz:

  • Teknolojik aletler alabilir veya farklı alanlarda teknolojiden yararlanabilirsiniz.

Kahve falında başbakanın yanına geldiğini görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın geldiğini görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evine başbakan geldiğini görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın eve geldiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında başbakanın evine geldiğini görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanı evine geldiğini görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanın geldiğini duymak rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakandan mektup almak hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir