AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın evine geldiğini görmek

Kahve falında başbakanın evine geldiğini görmek

Kahve falında başbakanın evine geldiğini görmek hikmet sahibi olacağına, işlerin aksayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, daha büyük adımlar atılacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın evine geldiğini gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında başbakanın evine geldiğini görmek şansının artacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulur.

Kahve falında başbakanı evine geldiğini görmek fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret eder.

Kahve falında evine başbakan geldiğini görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın eve geldiğini görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın geldiğini görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın geldiğini duymak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın yanına geldiğini görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın evine misafir olmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir