AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın yanına gitmek

Kahve falında başbakanın yanına gitmek

Kahve falında başbakanın yanına gitmek deşarj olacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, kötü haberler alacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın yanına gitmek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında başbakanla konuşmak yanına gitmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın yanına gitmek huzursuz olacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başbakanla yan yana yürümek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında başbakanla yan yana olmak ferah bir haneye sahip olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın yanına geldiğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalettir.

Kahve falında başbakanla yan yana oturmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla bir yere gitmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın arkasından gitmek sıkılacağına ve üzüleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir