AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla yan yana oturmak

Kahve falında başbakanla yan yana oturmak

Kahve falında başbakanla yan yana oturmak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok sevineceğine, saadetinin yükseleceğine, işlerin aksamayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, günahlarının affedileceğine yorulur.

Kahve falında başbakanla yan yana oturmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, yetenekleriniz üzerine her türlü bahse girebilirsiniz.

Kahve falında başbakanla yan yana oturmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına delalet eder.

Kahve falında başbakanla yan yana olmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla yan yana yürümek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle yan yana oturmak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında yan yana oturmak yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yan yana oturmak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle yan yana oturmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla yan yana oturmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir