AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan kurt çıkarmak

Kahve falında ağızdan kurt çıkarmak

Kahve falında ağızdan kurt çıkarmak düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan kurt çıkarmak gördüyseniz:

  • En kötüyü düşünmek yerine daha olumlu yaklaşmalısınız.

Kahve falında ağızdan kurt çıkarmak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan demir çıkarmak problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan kılçık çıkarmak güvensizlik duymaya, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak kötü alışkanlıklarından arınacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan çıkarmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan uzun kıl çıkarmak atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir