AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan uzun kıl çıkarmak

Kahve falında ağızdan uzun kıl çıkarmak

Kahve falında ağızdan uzun kıl çıkarmak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan uzun kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Geri dönülmez yollara girebilirsiniz.

Kahve falında ağızdan uzun kıl çıkarmak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ağızdan uzun saç çıkarmak güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, duaların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan kıl çıkarmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına delalettir.

Kahve falında ağızdan kıl yumağı çıkarmak kırgınlıkların geçeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında ağızdan kum çıkarmak yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan şeker çıkarmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan ot çıkarmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir