AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan demir çıkarmak

Kahve falında ağızdan demir çıkarmak

Kahve falında ağızdan demir çıkarmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, iyilik bulacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, şansının kendinden yana olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızdan demir çıkarmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, çevreniz tarafından bencilliğiniz yüzünden eleştiri alabilirsiniz.

Kahve falında ağızdan demir çıkarmak kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, hafif ve iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan kıl yumağı çıkarmak hayırlı işe, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan yemek çıkarmak arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine delalettir.

Kahve falında ağızdan balık çıkarmak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, para kazanmaya delalettir.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan kum çıkarmak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan kıl çıkarmak elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, işlerin düzgün gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir