AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan kemik çıkarmak

Kahve falında ağızdan kemik çıkarmak

Kahve falında ağızdan kemik çıkarmak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan kemik çıkarmak gördüyseniz:

  • Biraz rahat olmakta fayda var.

Kahve falında ağızdan kemik çıkarmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan yiyecek çıkarmak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan demir çıkarmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan uzun saç çıkarmak sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan çıkarmak fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan et çıkarmak işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, işyerini kapatacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan kılçık çıkarmak bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan fare çıkarmak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir