AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın ceketini tutmak

Kahve falında başbakanın ceketini tutmak

Kahve falında başbakanın ceketini tutmak dua alacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın ceketini tutmak gördüyseniz:

  • Genelde yaptığınız her şeyden zevk almasını biliyorsunuz, küçük hediyeler gelebilir veya siz birisine hediye almayı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında başbakanın ceketini tutmak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, moralinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ceket tutmak malvarlığının çok daha artacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakan eli tutmak bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalettir.

Kahve falında başbakanın elinden tutmak mali krize gireceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın elini tutmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin ceketini giymek sorunlarını çözebileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet eder.

Kahve falında ceket atmak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sarı ceket görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir