AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanı elini öpmek

Kahve falında başbakanı elini öpmek

Kahve falında başbakanı elini öpmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanı elini öpmek gördüyseniz:

  • Haraketlerinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında başbakanın elini öpmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakan eli öpmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, ortaklı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanı elini öpmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakan öpmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanı öpmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, attığı her adımı düşüneceğine yorulur.

Kahve falında başbakanın elini sıktığını görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın elini sıkmak bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir