AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan eli öpmek

Kahve falında başbakan eli öpmek

Kahve falında başbakan eli öpmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, çok daha iyi günler göreceğine, gelirinin çoğalacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakan eli öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, ilişkileriniz güçleniyor.

Kahve falında başbakanı elini öpmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanın elini öpmek kem gözlere geleceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakan eli öpmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, kurulu düzeni olacağına inanılır.

Kahve falında başbakan öpmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanı öpmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanla el sıkışmak sağlıklı bir hayat süreceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın elini öptüğünü görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalettir.

Kahve falında başbakan el sıkışmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir