AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın elinden tutmak

Kahve falında başbakanın elinden tutmak

Kahve falında başbakanın elinden tutmak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, rakiplerini yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın elinden tutmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz duygusal anlamda size iyi gelip bazı konularda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında başbakanın elinden tutmak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın elinden yemek yemek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin elinden tutmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerin elinden tutmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün elinden tutmak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş annenin elinden tutmak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşen birinin elinden tutmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin elinden tutmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir