AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın arkasından gitmek

Kahve falında başbakanın arkasından gitmek

Kahve falında başbakanın arkasından gitmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın arkasından gitmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarının bedelini siz ödemek istemezsiniz.

Kahve falında başbakanın arkasından gitmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başbakanın arkasında namaz kılmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin arkasından gitmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin arkasından gitmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında arkaya bakmadan gitmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gidenin arkasından su dökmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Kahve falında ölünün arkasından gitmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir