AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin arkasından gitmek

Kahve falında ölen kişinin arkasından gitmek

Kahve falında ölen kişinin arkasından gitmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, hatalı yollara sapılacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, dış ticarete atılacağına, hayata küseceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, kulluk derecesinin artmasına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin arkasından gitmek gördüyseniz:

  • Olaylarla ilgili kararsızlıklarınızı veya kafa karışıklıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Kahve falında ölen kişinin arkasından gitmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işarettir.

Kahve falında bir kişinin arkasından koşmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında ölen kişinin arkasından ağlamak elinin kolunun bağlanacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gidenin arkasından bakmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine yorulur.

Kahve falında arkasını dönüp gitmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, geçiminin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında giden birinin arkasından ağlamak fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, birçok iş teklifi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından gitmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin arkasından gitmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir