AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün arkasından gitmek

Kahve falında ölünün arkasından gitmek

Kahve falında ölünün arkasından gitmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, doktordan doktora koşturacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, istediği herşeye sahip olacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından gitmek gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında ölünün arkasından gitmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında arkasına bakmadan gitmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında giden birinin arkasından ağlamak atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin arkasından gitmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında arkanı dönüp gitmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin arkasından gitmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir