AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek

Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek

Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde sizin için önemli bir kişinin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında ölünün arkasından gitmek hayalkırıklığı duyacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek işini layığı ile yerine getireceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkasını dönüp gitmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gidenin arkasından ağlamak dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında gidenin arkasından su dökmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkayı dönüp gitmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından gitmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir