AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın arabasını sürmek

Kahve falında başbakanın arabasını sürmek

Kahve falında başbakanın arabasını sürmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında başbakanın arabasını sürmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında başbakanın arabasını sürmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanı arabada görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın arabasını görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakan arabasına binmek mevcut konforunun da devam edeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla arabaya binmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla arabada gezmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın arabasına binmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla aynı arabaya binmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir