AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan arabasına binmek

Kahve falında başbakan arabasına binmek

Kahve falında başbakan arabasına binmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, ticaret ehli olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalettir.

Kahve falında başbakan arabasına binmek gördüyseniz:

  • Olaylar aslında göründüğü gibi olmayabilir, karışıklıklar söz konusu olabilir, hiçbir şey net olmayabilir ya da gerçekçilikten çok uzak olabilir.

Kahve falında başbakanın makam arabasına binmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına yorulur.

Kahve falında başbakanın arabasına binmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla aynı arabaya binmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla arabaya binmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakan arabasına binmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla helikoptere binmek işlerinde yenilikler yapacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başbakanla uçağa binmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanı arabada görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir