AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanı arabada görmek

Kahve falında başbakanı arabada görmek

Kahve falında başbakanı arabada görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, işyerini kapatacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanı arabada gördüyseniz:

  • İlk bakışta cazip görünen finansal başlıklı teklif, öneri veya davaetlarin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında başbakanla arabada gezmek dertlerin ve sorunların biteceğine, ona kol kanat gereceğine yorulur.

Kahve falında başbakanın arabasını görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakan arabası görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın makam arabasına binmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakan arabasına binmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla aynı arabada olmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanla arabaya binmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın arabasına binmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir