AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla arabaya binmek

Kahve falında başbakanla arabaya binmek

Kahve falında başbakanla arabaya binmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, tüm keyfinin kaçacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanla arabaya binmek gördüyseniz:

  • İşyerinizdeki stresli ortamın verdiği huzursuzluk nedeniyle evinizde sinirsel patlamalar yaşayabilir, eşinize karşı kırıcı olabilirsiniz.

Kahve falında başbakanla aynı arabaya binmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalettir.

Kahve falında başbakan arabasına binmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanın arabasına binmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanın makam arabasına binmek kazancının günden güne düşeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında başbakanla arabaya binmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, karamsar olacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanla helikoptere binmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla uçağa binmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında başbakanla aynı arabada olmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir