AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın arabasını görmek

Kahve falında başbakanın arabasını görmek

Kahve falında başbakanın arabasını görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanın arabasını gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani hareketlerden kaçının.

Kahve falında başbakanın arabasını görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla aynı arabada olmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanla arabaya binmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, insanların afiyet bulacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanın makam arabasına binmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında başbakanın arabasını sürmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın arabasına binmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla arabada gezmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında başbakan arabasına binmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir