AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla aynı arabaya binmek

Kahve falında başbakanla aynı arabaya binmek

Kahve falında başbakanla aynı arabaya binmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sorunlarını aşacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine yorulur.

Kahve falında başbakanla aynı arabaya binmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin olanaklarını veya artılarını daha dikkatli gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında başbakanla aynı arabaya binmek sürekli bağırıp çağıracağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanla aynı arabada olmak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynı arabaya binmek ömrün uzun olmasına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle aynı arabaya binmek mali krize gireceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın makam arabasına binmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, işinde ustalaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla arabaya binmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakan arabasına binmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın arabasına binmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir