AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın arabasına binmek

Kahve falında başbakanın arabasına binmek

Kahve falında başbakanın arabasına binmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın arabasına binmek gördüyseniz:

  • Maddi olarak değerli bir öneriyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında başbakanla arabaya binmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın arabasına binmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başbakan arabasına binmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın makam arabasına binmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla aynı arabaya binmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında başbakanla helikoptere binmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla uçağa binmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın arabasını görmek artık daha dikkatli davranacağına, işlerdeki karın artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir