AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakandan yardım istemek

Kahve falında başbakandan yardım istemek

Kahve falında başbakandan yardım istemek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başbakandan yardım istemek gördüyseniz:

  • Daha dikkatli hareket etmeli, gerçekleri göründüğü veya aktarıldığı gibi değil, olduğu şekilde görmek için gayret sarf etmelisiniz.

Kahve falında başbakandan yardım istemek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakan yardımcısı olmak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakana yardım etmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanın yardım ettiğini görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında başbakandan yardım görmek umutlarının tazeleneceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın yardımcısı olduğunu görmek fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine delalettir.

Kahve falında başbakandan yardım almak kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, çok iyi işler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakandan iş istediğini görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir