AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakandan birşey istemek

Kahve falında başbakandan birşey istemek

Kahve falında başbakandan birşey istemek konfor içinde yaşayacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakandan birşey istemek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz bir hayli ilginç olabilir.

Kahve falında başbakandan iş istemek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başbakandan yardım istemek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakandan iş istediğini görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında başbakandan birşey istemek ileriye gideceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başbakandan para istemek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanın evine geldiğini görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, terslik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla sarılmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla görüşmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir