AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakandan iş istediğini görmek

Kahve falında başbakandan iş istediğini görmek

Kahve falında başbakandan iş istediğini görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine işaret eder.

Kahve falında başbakandan iş istediğini gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalısınız.

Kahve falında başbakandan iş istediğini görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında başbakandan iş istemek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakandan yardım istemek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakandan para istemek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya yorulmaktadır.

Kahve falında başbakandan birşey istemek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başbakanla iş konuşmak böylece yüzünün güleceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında belediye başkanından iş istemek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden iş istemek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir