AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanı görmek

Kahve falında başbakanı görmek

Kahve falında başbakanı görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatının afiyette geçeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına delalettir.

Kahve falında başbakanı gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı doğru şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında başbakanı elini öpmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başbakan öldürmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, hayattan her istediğini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir başbakan görmek stresten uzaklaşılacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla masada oturmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanın arabasını görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakana kahve pişirmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına alamet eder.

Kahve falında başbakana su vermek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir