AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakandan kalem almak

Kahve falında başbakandan kalem almak

Kahve falında başbakandan kalem almak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakandan kalem almak gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız maddi yönden uğrayabileceğiniz büyük bir zarardan kurtulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında başbakana kalem vermek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakandan kalem almak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem yemek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil boya kalemi görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalemi yemek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kalem görmek ters giden işlerin normale döneceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalettir.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında kalem satın almak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir