AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana kalem vermek

Kahve falında başbakana kalem vermek

Kahve falında başbakana kalem vermek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakana kalem vermek gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren maddi bir girişiminizle veya duygusal bir konuyla ilgili şanslar başlıklarında haklıydınız.

Kahve falında başbakana kalem vermek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakandan kalem almak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşun kalem açmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına tabir olunur.

Kahve falında kalem silgi görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında renkli göz kalemi görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş kalem görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine alamet eder.

Kahve falında devlet büyüğünden kalem almak kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze mavi kalem çekmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir