AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kalem görmek

Kahve falında altın kalem görmek

Kahve falında altın kalem görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet eder.

Kahve falında altın kalem gördüyseniz:

  • Sadece duygusal açıdan biraz huzursuzsunuz.

Kahve falında altın rengi kalem görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kalem görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında kalemler almak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalem ve defter görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kalem saklamak kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine inanılır.

Kahve falında gözlere kalem çekmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına delalettir.

Kahve falında gözlerine yeşil kalem sürmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında özel kalem müdürü görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir