AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem satın almak

Kahve falında kalem satın almak

Kahve falında kalem satın almak sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sağlığını da kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, rızkının sonsuz olacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında kalem satın almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere biraz zaman verirseniz, size gereken desteği veya motivasyonu vereceklerini göreceksiniz.

Kahve falında kalem satın almak destek göreceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında siyah göz kalemi satın almak bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kurşun kalem satın almak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalettir.

Kahve falında uçlu kalem satın almak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında göz kalemi satın almak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, geleceğine bakacağına delalettir.

Kahve falında kalemtraş görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulur.

Kahve falında göz kalemi açmak araba alınacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında renkli boya kalemi görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir