AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan olduğunu görmek

Kahve falında başbakan olduğunu görmek

Kahve falında başbakan olduğunu görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, helal rızık yiyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, hayal kırıklığına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakan olduğunu gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler veya düzenlemelerin yapılandırılması konusunda inisiyatif kullanmanızda fayda var.

Kahve falında başbakanı konuşmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakana kahve vermek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına inanılır.

Kahve falında başbakan misafir etmek elindekileri kaybedeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında başbakanın evine gitmek mutluluğundan olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanua komşu olmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın karısını görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, temize çıkacağına delalet eder.

Kahve falında başbakan hasta görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın koluna girmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir