AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla gezmek

Kahve falında başbakanla gezmek

Kahve falında başbakanla gezmek torunlarına dahi yeteceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla gezmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya finansal durumunuzda düzensizliler veya çalkantılar olabilir.

Kahve falında başbakanla beraber gezmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, nahoş sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla gezmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla arabada gezmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla gezdiğini görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında başbakan kızıyla evlenmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanı tedirgin görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanı evde görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sevinçli haberler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanın imza attığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir