AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan bakan görmek

Kahve falında başbakan bakan görmek

Kahve falında başbakan bakan görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında başbakan bakan gördüyseniz:

  • Uzak bir yerden kötü haber ya da haberler almanız olasıdır.

Kahve falında başbakan ve bakan görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakan bakan görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret eder.

Kahve falında çalışma bakanını görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına işarettir.

Kahve falında milli eğitim bakanını görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına alamet eder.

Kahve falında bakanla evlenmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına tabir olunur.

Kahve falında bakan görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında fal bakan hoca görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, birçok ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında devlet bakanını görmek alın terinin karşılığını alacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir