AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanımızı görmek

Kahve falında başbakanımızı görmek

Kahve falında başbakanımızı görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanımızı gördüyseniz:

  • Bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Kahve falında başbakanın öptüğünü görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın para verdiğini görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla yolculuk etmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanla selamlaşmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın resmini görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanı başbakanı görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakan tayyip erdoğanı görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanı beklemek çok güzel günler ile karşılaşacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir