AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye sofra kurmak

Kahve falında sevgiliye sofra kurmak

Kahve falında sevgiliye sofra kurmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir haber alınacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sofra kurmak gördüyseniz:

  • Emek vermekten kaçınmamalısınız.

Kahve falında sevgiliye sofra kurmak birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sofra kurmak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine delalet eder.

Kahve falında yere sofra kurmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında misafire sofra kurmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, maddi olarak büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında birine sofra kurmak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakana sofra kurmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük sofra kurmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye sofra kurmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir