AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye sofra kurmak

Kahve falında ölüye sofra kurmak

Kahve falında ölüye sofra kurmak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, borçların biteceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine yorulur.

Kahve falında ölüye sofra kurmak gördüyseniz:

  • Ani olaylar, bir anda ortaya çıkan değişiklikler veya başkalarının beklenmedik talepleri mevcut işlerde ek sorumluluklara ya da görevlere davetiye çıkartabilir.

Kahve falında ölüye sofra kurmak eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yere sofra kurmak evlatların hayırsız çıkacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iftar sofrası kurmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sofra kurmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine sofra kurmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında misafirlere sofra kurmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine sofra kurmak rahat şekilde yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine işarettir.

Kahve falında misafire sofra kurmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir