AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire sofra kurmak

Kahve falında misafire sofra kurmak

Kahve falında misafire sofra kurmak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire sofra kurmak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar neler yapabileceğinizin ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir.

Kahve falında misafirlere sofra kurmak yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında misafire sofra kurmak kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işarettir.

Kahve falında sofralar kurmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sofra kurmak bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük sofra kurmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliye sofra kurmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında birine sofra kurmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, bereketli işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında iftar sofrası kurmak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir