AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine sofra kurmak

Kahve falında ölmüş birine sofra kurmak

Kahve falında ölmüş birine sofra kurmak işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, dinden çıkacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine sofra kurmak gördüyseniz:

  • Olayların merkezinde olmak isteyebilir veya her konunun size bağlanmasını izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sofra kurmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine sofra kurmak çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakana sofra kurmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iftar sofrası kurmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına işaret eder.

Kahve falında sofralar kurmak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye sofra kurmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Kahve falında misafire sofra kurmak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına inanılır.

Kahve falında misafirlere sofra kurmak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir