AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofralar kurmak

Kahve falında sofralar kurmak

Kahve falında sofralar kurmak zor bir döneme girileceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, gözyaşı döküleceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sofralar kurmak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize ulaşmak veya belli işlerinizi halletmek üzeresiniz.

Kahve falında birine sofra kurmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, zor durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliye sofra kurmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, güç ve kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra kurmak iyi konumlara geleceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofralar kurmak kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında yer sofrası kurmak yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında misafire sofra kurmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakana sofra kurmak insanlardan bir süre uzak duracağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere sofra kurmak üzüleceğine ve pişman olacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir