AnaSayfa / Genel / Kahve falında iftar sofrası kurmak

Kahve falında iftar sofrası kurmak

Kahve falında iftar sofrası kurmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, işlerinin de rast gideceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iftar sofrası kurmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla bir araya gelmeniz hayatınızı farklı bir gözle değerlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında iftar sofrası kurmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iftar sofrası hazırlamak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında iftara çağırmak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini iftara davet etmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında iftar daveti vermek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini iftara çağırmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında iftar yemeği vermek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında iftar yemeği yediğini görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir