AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana korumalık yapmak

Kahve falında başbakana korumalık yapmak

Kahve falında başbakana korumalık yapmak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sevinç ve mutluluğa, iş hayatında terfi alınacağına, adının ülke dışında yayılacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, kimden akıl soracağına, onurlu bir yaşam süreceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında başbakana korumalık yapmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylerin veya diyalogların peşinden gidebilirsiniz.

Kahve falında başbakana korumalık yapmak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın korumalığını yapmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, büyük kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın koruması olmak işlerin büyük başarılar getireceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında başbakan koruması olmak işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalettir.

Kahve falında başbakanın korumasını görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine yorulur.

Kahve falında korumalık yapmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında koruyucu melek görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında koruma olduğunu görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, net bir bakış açısı kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir