AnaSayfa / Genel / Kahve falında koruma olduğunu görmek

Kahve falında koruma olduğunu görmek

Kahve falında koruma olduğunu görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, neredeyse kahrolacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında koruma olduğunu gördüyseniz:

  • Yani bir olay sizin için önem arz ediyorsa, önemlidir.

Kahve falında kömür koru görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında korumalık yapmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, canın sıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini koruma olarak görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın koruması olmak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, zararların üst üste geleceğine alamet eder.

Kahve falında ateş koru görmek giderileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakan koruması olmak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koruma olmak çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında koruma görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir