AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan koruması olmak

Kahve falında başbakan koruması olmak

Kahve falında başbakan koruması olmak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, eve kapanıp, kendine döneceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında başbakan koruması olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli bir fikir veya görüşe bağlı kalmaktan hoşlanmayabilir.

Kahve falında başbakana korumalık yapmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın korumasını görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın koruması olmak sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın korumalığını yapmak o masumların bedduasını alacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakan koruması olmak aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına inanılır.

Kahve falında koruyucu köpek görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Kahve falında koruyucu melek görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, işlerin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini koruma olarak görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir