AnaSayfa / Genel / Kahve falında korumalık yapmak

Kahve falında korumalık yapmak

Kahve falında korumalık yapmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, iş hayatının düzeleceğine, yüksek mertebeye geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korumalık yapmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında başbakanın korumalığını yapmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Kahve falında korumalık yapmak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakana korumalık yapmak rahat bir hayata sahip olunacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı koruması olmak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında koruyan köpek görmek yeni bir haneye sahip olacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına delalettir.

Kahve falında koruyucu köpek görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakan koruması olmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında başbakanın korumasını görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir