AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın korumalığını yapmak

Kahve falında başbakanın korumalığını yapmak

Kahve falında başbakanın korumalığını yapmak yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanın korumalığını yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini sizi desteklemeleri için ikna edebilirsiniz.

Kahve falında başbakana korumalık yapmak insanları kıracağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanın korumalığını yapmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakan koruması olmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın korumasını görmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın koruması olmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, gelirin tükeneceğine yorulur.

Kahve falında korumalık yapmak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hile ile mal elde etmeye inanılır.

Kahve falında birini korumaya çalışmak geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına delalettir.

Kahve falında koruma görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir