AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın koruması olmak

Kahve falında başbakanın koruması olmak

Kahve falında başbakanın koruması olmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın koruması olmak gördüyseniz:

  • Yeni yıla girerken belli aktivitelerinizi daha fazla zevk alacağınız şekilde organize edebilirsiniz.

Kahve falında başbakan koruması olmak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, amacına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın korumasını görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, cesaretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakana korumalık yapmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın korumalığını yapmak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, kazanç ve kar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın koruması olmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında koruyucu köpek görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında sigara koru görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında koru görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir