AnaSayfa / Genel / Kahve falında koruyucu melek görmek

Kahve falında koruyucu melek görmek

Kahve falında koruyucu melek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yeni kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında koruyucu melek gördüyseniz:

  • Başarılarınızla ezeli rakiplerinizi oldukça huzursuz ediyorsunuz.

Kahve falında koruyucu melek görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalettir.

Kahve falında odun koru görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına yorulur.

Kahve falında koruyan köpek görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında başbakan koruması olmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında korumalık yapmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini koruma olarak görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kömür koru görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın koruması olmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir